mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Alle acts boeken doe je bij bekendeartiestboeken.nl!

Alle acts boeken

Bij bekendeartiestboeken.nl kun je alle acts boeken die jij maar wilt voor jouw bedrijfsfeest. Voor een spectaculaire act ben je bij dit bedrijf zeker aan het juiste adres. Wat het thema ook is, er zit altijd een act bij die hier bij past. Wij hebben laatst een act geboekt bij bekendeartiestboeken.nl en zijn erg tevreden.

Alle acts boeken via bekendeartiestboeken.nl

Alle acts boekenVoor onze bedrijfsfeest waren we op zoek naar een spetterende act die bij het thema past. Zo was het thema van ons bedrijfsfeest de ’90’s. Omdat wij met veel jonge mensen werken, vonden wij dit wel een leuk en toepasselijk thema. Het enige wat we nog zochten was een act en die vonden we op bekendeartiestboeken.nl, je kunt daar bijna alle acts boeken. Het aanbod is enorm, wat het zoeken naar een geschikte act makkelijk maakt. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de act ’90’s Now’. Voor een 4 urende show inclusief decor betaalde we €2.750,-, dit paste prima binnen ons budget.

Swingen op (foute) hits uit de jaren 90Alle acts boeken

Het bedrijfsfeest was geweldig! We hebben met alle medewerkers ruim 4 uur gedanst op de (foute) hits uit de jaren 90. We kregen allemaal positieve reacties van de medewerkers. Iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad en daar doe je het toch voor! We hielden het feest in een zaaltje op het werk, waar genoeg ruimte was. Er kwamen 2 dj’s voor het draaien van de muziek, het aanbod van de muziek varieerde enorm: Dance, rock, pop, hiphop, raggae en R&B… Al deze stijlen kwamen voorbij! We raden bekendeartiestboeken.nl zeker aan wanneer je op zoek bent naar een artiest of act. Heb je interesse in een bepaalde act of artiest? Dan kun je jouw interesse makkelijk kenbaar maken via de website. Wanneer je alle gegevens invult, wordt er contact met je opgenomen om alles goed door te bespreken.