mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Waar vind ik een goedkope persoonlijke lening?

 

Bij de persoonlijke lening krijgt u een van tevoren bepaald bedrag ter beschikking. Meestal wordt daarover onderhandeld met de bank. U bepaalt ook van tevoren hoe u de lening gaat aflossen. De aflossing zal plaatsvinden middels een aantal vaste termijnen over een vooraf vastgestelde periode.

 

Op die wijze stelt de lening u in staat het geleende bedrag in het oog te houden en krijgt u de tijd om het geld terug te betalen. Afhankelijk van de hoogte van de lening en de maandelijkse aflossing zal het geleende bedrag binnen een paar maanden tot een paar jaar weer geheel aan de bank zijn terugbetaald, inclusief de rente.

 img-woz-krediet (1)

Voordelen van de persoonlijke lening

 

Omdat u zelf veel in handen heeft bij de persoonlijke lening, bestaat er zekerheid. U zult dus niet verrast kunnen worden, omdat u de touwtjes zelf strak in handen houdt. Ook krijgt u direct na het afsluiten van de lening de beschikking over een vast bedrag. Dat geldt kunt u dus direct – naar wens – gebruiken.

lening img-persoonlijke-lening (1)

Bovendien staat de rente van tevoren vast en zal die gelden gedurende de volledige looptijd. Omdat u van tevoren hebt afgesproken wanneer het geld wordt ingelost, is de persoonlijke lening na die vastgestelde periode helemaal ingelost en bent u helemaal van de schuld af.

 

Vraag hier een offerte aan voor een goedkope persoonlijke lening