mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Zoek en vind een leaseauto

Op zoek naar een goede occasion die niet ouder is dan vijf jaar en die je wilt leasen in plaats van kopen? Kijk dan eens bij Financial Lease Direct. Zij bieden je tegen scherpe prijzen leaseauto’s aan. Voor welk doel je de auto ook nodig hebt, zij hebben wel iets dat daar bij past.

Btw teruggave

Als je een auto bij hen leaset, betaal je daarvoor maandelijks een van tevoren vastgesteld bedrag, zonder btw. De btw heb je namelijk al betaald bij de aflevering van de wagen. De eerste keer dat je na de aanschaf van de auto belasting opgeeft, kun je bij de fiscus de btw die je betaald hebt weer terugvorderen. Dit is mogelijk omdat de auto op naam van je bedrijf komt te staan. De maandelijkse premie voor het leasen is iedere maand hetzelfde, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Kosten voor het leasen bij Financial Lease Direct

Bij Financial Lease Direct kun je op de site kiezen uit verschillende wagens. Zoek je een personenwagen of toch liever een bedrijfsauto? Ook daarvoor kun je bij hen terecht. Mocht je je oog al ergens op hebben laten vallen, dan kun je gratis en offerte laten maken waarin je kunt zien wat het leasen van een bepaald vervoermiddel je per maand gaat kosten. Wil je liever eerst wat informatie? Neem dan contact met hen op voor extra uitleg. Als je je keuze al gemaakt hebt, kun ook direct een leaseplan laten berekenen en aanvragen.