mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Pettenontwikkeling toen en nu

Petten of petten ondergaan momenteel ontwikkelingen in overeenstemming met veranderende tijden. In de 18e eeuw mochten vrouwen in Europa alleen een fascinator pet gebruiken. Dit type pet weerspiegelt de vrouwelijke kant, want naast het meisjesachtige ontwerp met ornamenten van bloemen en dieren bont, wordt dit type pet meestal gebruikt door adellijke vrouwen uit de Britse koninklijke familie. Nu kunnen vrouwen echter een pet dragen en een pet kopen heren gewoonlijk dragen. Behalve dat het een vorm van emancipatie en creativiteit is, worden heren petten als eenvoudiger en zeer functioneel beschouwd. De volgende soorten petten zijn unisex en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Soorten heren petten die vrouwen kunnen dragen

Het type trucker pet en baseballpet werd oorspronkelijk door mannen gebruikt, maar na verloop van tijd veranderde de trend. Er is niets mis met vrouwen die een pet kopen heren meestal dragen. Behalve dat ze er sportiever uitzien, kunnen de trucker cap en baseball cap voor heren bij verschillende gelegenheden worden gedragen. We kunnen een trucker pet en een baseballpet combineren met een jeans en een T-shirt. Dit type pet is ook geschikt om te gebruiken bij sporten zoals wandelen, joggen en fietsen. Andere heren petten die vaak door vrouwen worden gebruikt zijn cowboy petten of cowboy petten, en deze petten zijn gemaakt van leer. Vrouwen kunnen dit type pet gebruiken om evenementen met een cowboy thema bij te wonen. Op het eerste gezicht lijkt de cowboy pet op de fedora pet, maar bij een cowboy pet zijn de randen breder.

Kies het juiste type pet

Dat is een glimp van de soorten heren petten die door vrouwen kunnen worden gebruikt. Als je ook petten wilt dragen voor verschillende behoeften, variërend van mode-uitrusting tot hulpmiddelen om je hoofd te beschermen, vooral tegen de hitte van de zon of koude nachten, dan kun je een pet kopen die past bij je karakter en hoofdvorm, evenals de mode waarin u geïnteresseerd bent of die u leuk vindt. Zo zie je er niet alleen modieus en beschermd uit, maar voel je je ook altijd zelfverzekerd als je hem draagt. Alleen moet je er rekening mee houden dat in veel culturen het dragen van een pet in huis als onbeleefd wordt beschouwd, vooral voor baseball petten die te casual lijken.