mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Tip: bestel nu vast Max strandartikelen

71Ik kan me goed voorstellen dat het gros van de bevolking er nog totaal niet mee bezig is, en tóch is het geen gek idee om vast eens naar de website van Max strandartikelen te surfen. Op deze site immers, vind je allerlei mogelijkheden tot het laten bedrukken van de beste promotieartikelen die iets met de zomer te maken hebben.

Bereik je doelgroep door in te spelen op hun behoefte

Hoe bereik je je doelgroep het beste – en tevens op niet al te opvallende wijze? We weten immers dan een indirecte manier van je doelgroep aanspreken het beste werkt. Mensen gaan zich identificeren met je merk of je bedrijf en dát is nou precies wat werkt om mensen te betrekken – en om ze ertoe aan te zetten iets van je te kopen. Op Max strandartikelen vind je allerlei mogelijkheden om deze aankomende zomer nou eens goed uit te pakken. Organiseer je bijvoorbeeld een event aan het strand of participeer je in een beurs? Dan loont het om bijvoorbeeld slippers uit te delen. Het is precies het soort gebruiksvoorwerp dat graag door mensen gebruikt wordt – en tevens een modeartikel dat ook vele anderen te zien krijgen. Daarmee bereik je dus niet alleen de mensen die de slippers van je gekregen hebben, maar bereik je ook nog eens elke bezoeker die deze persoon vervolgens tegenkomt. Kijk eens naar de volgende voorbeelden van de slippers die ik voor je verzameld heb.

69Wat te denken bijvoorbeeld van deze oranje slippers? Deze zijn ideaal om uit te delen tijdens het EK of WK, wanneer het nationale gevoel onder Nederlanders weer aardig opspeelt. Misschien heb je het wel voor elkaar het een hele groep mensen te laten dragen tijdens Koningsdag. Heb je bijvoorbeeld een eigen kledingzaak, dan is het een idee dit soort slippers weg te geven bij een besteding van een x bedrag.

70

Bovenstaande slipper is natuurlijk ook fantastisch, want je kunt precies het soort afbeelding naar je wens laten bedrukken op de slipper en het wordt vervolgens in full colour uitgevoerd. Max strandartikelen heeft alle middelen en mogelijkheden in huis dit volledig naar wens uit te voeren en je krijgt altijd kwaliteit voor je investering.