mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Met de code 95 weer helemaal up to date

Voor mensen die werkzaam zijn in de transport wereld is de code 95 geen onbekend begrip, voor heel veel anderen zal het een compleet onbekend begrip zijn en zal vele vraagtekens oproepen, helemaal wanneer dan ook nog eens duidelijk wordt dat deze 95 cursus slechts 35 uur nodig heeft.
Kort samengevat is het nodig, voor een ieder die werkzaam is met transport, elke 5 jaar zeker bijgeschoold te worden. Op verschillende fronten veranderen de regels nog wel eens en het is belangrijk dat je niet teveel achter gaat lopen. Wanneer je zelf werkzaam bent in deze wereld dan weet je precies hoe snel dit soort zaken veranderen.

Lokaal cursussen volgen

code-95-2

Deze code 95 cursus past binnen de volledige transport wereld. Werkzaam zijn in de transport wereld kan natuurlijk alsnog van alles betekenen maar je kan bijvoorbeeld denken aan het vervoeren van vee en pluimvee, je kan denken aan het werken met hoogwerkers, heftrucks maar ook grote vrachten vervoeren behoort tot deze sector. Wanneer je op zoek bent naar een aanbieder van deze cursus dan kan je dit in de regio doen en zoek je in de omgeving van de provincie Gelderland dan is het aan te raden eens te kijken bij het aanbod van Verkeersschool Wesseldijk. Hier vind je een aanbieder van een breed scala aan cursussen die allemaal te doen hebben met het verkeer.

logokooiaap-certificaat-300x225