mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Je financiële administratie digitaal geregeld door Buckaroo

Niet iedereen heeft evenveel kaas gegeten van financiële administratie. Toch ontkom je er als ondernemer niet aan om je financiën op orde te hebben. Zo had je je ondernemerschap niet voorgesteld, je hoofd breken over slimme oplossingen om je betalingsverkeer soepel te laten lopen. Niet gek om hier een beetje hulp bij te krijgen toch? Aanbieder van digitale financiële oplossingen Buckaroo kan je die hulp bieden. Een klein beetje hulp – gespecificeerd naar jou wensen en de behoeften van je bedrijf – of volledig met het Credit Management systeem van Buckaroo. Digitaal en modern zodat je financiële administratie snel en veilig geregeld wordt en je er zelf niet teveel zorgen meer om hoeft te hebben.

 

Buckaroo’s Credit Management Systeem voor jouw organisatie

Door het gebruik van het Credit Management Systeem van Buckaroo kun je je hele debiteuren administratie automatiseren en uit handen geven.  Ook de overdracht van facturen aan een incassobureau kan door Buckaroo worden geregeld. Het creditmanagementsysteem van Buckaroo is een totaaloplossing voor wie al zijn betalingsverkeer graag geregeld ziet. Buckaroo’s Credit Management Systeem is inclusief het versturen en opvolgen van facturen, herinneringen via email, sms of per brief en eventueel inclusief geïntegreerde betaalknop in de e-mails. Klanten kunnen op die manier met een druk op de knop hun betaling voldoen. Pay per Email heet deze service van Buckaroo, een service die letterlijk verzorgt wat de naam zegt.

 

Andere digitale oplossingen van Buckaroo

Naast dat het mogelijk is om je hele financiële administratie digitaal te laten regelen door Buckaroo, kun je ook gebruik maken van andere services. Zo kun je precies die onderdelen uit handen geven waar je zelf geen zin in hebt, geen tijd voor hebt of simpelweg de mogelijkheden niet voor hebt. Voor periodieke betalingen biedt Buckaroo bijvoorbeeld het volautomatische facturatieproces voor abonnementen, Recurring Payments. Passend hierbij biedt Buckaroo ook de afhandeling van cadeaukaarten of kortingsvouchers aan. Mandaat Management zorgt dat je website ook geschikt is voor Digitaal Incassomachtigen. Zo kunnen klanten betalen met een officieel goedgekeurde en gecontroleerde digitale handtekening. Handig en veilig door de verwijzing naar een beveiligde betaalomgeving.