mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Juridische vacatures Amsterdam was een goed resultaat!

juridisch

juridisch

Verbazingwekkend resultaat!

Hebben jullie al eens juridische vacatures Amsterdam bekeken? Niet lang geleden had ik het nodig en daarom ben ik online gaan zoeken. Nadat ik juridische vacatures Amsterdam had ingetypt, kreeg ik werkelijk een verbazingwekkend resultaat! Meestal zie je veel recruiting bureaus en dergelijke voorbij komen. Ik wil geen nieuwe baan dankzij een omweg, ik wil direct tot de kern komen. Daarom was ik erg blij toen ik de bewuste website gelijk zag staan. Dat was namelijk een opsomming van allerlei juridische vacatures door heel Nederland. Ook kon ik selecteren op mijn stad of omgeving en dan alles wat voor mij relevant was zien staan. Deze verzamelpagina was geen verkoop truc en het verwees mij ook niet door naar andere bureaus die verdienen aan sollicitaties. Nee, ik kon rechtstreeks contact opnemen met de bedrijven waar de vacatures open staan. Ideaal!

juridisch

Nieuwe baan

Al snel had ik op deze manier een nieuwe baan als advocaat. Dit beroep vind ik erg leuk en ik baalde natuurlijk ontzettend toen ik wist dat mijn contract over 3 maanden zou stoppen. Het bedrijf zit in een soort financiele crisis en daarom was deze vacature pagina puur geluk voor mij!

Nadat ik wat bedrijven had gebeld, had ik al snel meerdere gesprekken gepland. Al drie weken later kon ik ergens anders aan de slag en dat vond ik erg prettig. Ik lig dus nog wel goed in de markt! Als jij ook op zoek bent naar juridische vacatures, bijvoorbeeld in Amsterdam, dan raad ik je deze website ook aan!