mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Kantoorunit huren voor tijdelijke uitbreiding

Zakelijk

Kantoorunit huren, dit is wat ik heb gedaan via het bedrijf, multihome.nl. Omdat ik een zeer tevreden klant ben van deze onderneming. Ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Want mocht jij bijvoorbeeld een tijdelijke ruimte nodig hebben? Dan is het zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website om te zien wat ik bedoel.

Zelf heb ik met mijn onderneming voor de duur van 1,5 jaar een groot project mogen verzorgen. Hiervoor heb ik zelfs een aantal mensen aan moeten nemen echter maar voor een tijdelijke aanstelling. Omdat dit op zeer korte termijn moest worden gerealiseerd vroeg ik mij echt af of de mensen achter multihome.nl wat voor mij konden betekenen. Echter hebben zij mij direct al gerust weten te stellen en was het zelfs mogelijk om een kantoorunit huren op maat. Hier hoefde ik niet lang over na te denken en daarom besloot ik om direct een offerte te laten maken.

Kantoorunit huren

Kantoorunit huren die compleet voor onze branche

Het idee van een kantoorunit huren, is pas tot stand gekomen toen ik deze website had gevonden. Toen netjes volgens afspraak alle units werden geïnstalleerd. Konden wij meteen aan de slag gaan. Dit alles heeft mij erg veel in de kosten gescheeld. Want anders hadden wij misschien moeten verhuizen, echter is dat geen optie omdat wij dan na die 1,5 jaar weer terug hadden moeten verhuizen. Enfin, wat ik hiermee wil zeggen is dat het niet alleen maar geld kan schelen voor als je bijvoorbeeld net als ik tijdelijk wil uitbreiden. Je kun op een snelle wijze de juiste werkplek creëren en zelfs helemaal volgens je eigen wensen. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Dit is namelijk een adres om te onthouden want je weet maar nooit waar je het misschien nodig voor kunt hebben.

Zakelijk