mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Payrollbedrijf inschakelen

payrollbedrijf

Een payrollbedrijf kan jou, als ondernemer, veel werk uit handen nemen. Ben jij op zoek naar nieuw of tijdelijk personeel, dan ben je bij dit uitzendbureau zeker aan het juiste adres. De naam van dit bedrijf is TEAM INTRO en zij doen veel meer dan wat hier boven staat. Zij kunnen werkelijk alles uit handen nemen, wat in een bedrijf voor kan komen. Denk hierbij aan een tijdelijke werkplek zoeken, In één regel gezegd, zijn zij goed in:
uitzenden, detachering, flexpools, payrolling, training of een combinatie van dit alles. Al met al kan dit bedrijf veel uit handen nemen en dat is voor een ondernemer best wel prettig om te weten.

payrollbedrijf

Hulp van het payrollbedrijf krijgen

Tijdelijk een nieuwe werknemer zoeken, dat is hier ook allemaal mogelijk. TEAM INTRO doet er alles aan om een passende kandidaat te vinden. Ook is het mogelijk om als werkzoekende hier in te schrijven. Je kan dan vanuit dit bedrijf gaan werken.

Ben jij op zoek naar een leuke baan, schrijf je dan in bij dit bureau. Zij gaan met jou contact opnemen wanneer er een match is gevonden. Daarna nemen zij telefonisch contact met jou op voor een interview. Hier worden de nodige vragen gesteld en bij een match wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Als dit alles goed is verlopen, krijg je een voorstel waar jij mee aan de slag kunt gaan.