mustech.nl

Ondernemen vanuit mijn visie

Tip: roll-up-banner van https://printxpert.nl/ als visitekaartje bij presentatie

printxpert.nl

Een nieuw visitekaartje, dat is wat ik zocht voor het bedrijf waar ik werk. Als medewerker van een administratiekantoor ben ik vaak bezig met het promoten van ons bedrijf door middel van presentaties te geven. Omdat ik op elke presentatie aankwam met oude en vooral lelijke poster, ging ik opzoek naar een nieuw visitekaartje. Dit is tevens erg belangrijk voor de eerste indruk.

printxpert.nl

Bedrijf dat gespecialiseerd is in digitaal drukwerk

Voor het nieuwe visitekaartje ben ik een langs gegaan bij https://printxpert.nl/. Een bedrijf dat volgens mijn nicht gespecialiseerd is in digitaal drukwerk. Volgens haar doen veel bedrijven zaken met https://printxpert.nl/, en maken ze veel professionele producten. Op de site las ik dat ze ‘’roll-up-banners’’ aanboden wat voor mij nog vrij nieuw was. Een roll-up-banner is een soort doek dat je op kunt rollen en daarom handig mee kan nemen. Toen ik meer las over de roll-up-banners, raakte ik er zeer geïnteresseerd in. Zeker als ik keek naar de prijs die ze hanteerde. Het kwam er op neer dat ik voor minder dan 50 euro een mooi visitekaartje zou hebben die ik mee kon nemen naar presentaties.

printxpert.nl

Resultaat is prachtig geworden

Eenmaal contact te hebben opgenomen met https://printxpert.nl/, was het volgens hun geen enkel probleem om samen met mij een roll-up-banner op te stellen. Ze nodigde me daarom uit om een keer langs te komen voor een gesprek. Ik vond dat prima en noteerde de afspraak alvast in mijn agenda. In de tijd voor de afspraak, ging ik zelf al wat ideetjes opschrijven. Deze heb ik later samen met https://printxpert.nl/ ook verwerkt in het eindresultaat. Uiteindelijk is het resultaat prachtig geworden. Ik beschik nu over een pakkend en mooi visitekaartje waarmee ik het bedrijf waarvoor ik werk kan promoten in presentaties. Ik weet zeker dat het meer succes gaat opleveren dan die oude poster, dat kan niet anders.